Könyvekben a szerelem - 3


Cím: Könyvekben a szerelem (Utolsó rész)
Páros: Baekyeol - Baekhyun szemszög
Műfaj: romantikus, iskolai

3.    rész

(Nem szoktam ilyet, ez az első alkalom, hogy belinkelek egy zenét, de Vivi drága a fülembe ültette a bogarat, így gondoltam megosztom veletek, én mit hallgattam írás közben. Talán nem kapcsolódik a részhez semmilyen téren, azonban nekem mégis nagy erőt adott, végig ezt a számot hallgattam írás közben és igazán könnyedén ment mellette az alkotás :)
Az előadónak viszont csak egyszámos rajongója vagyok, hahaha :D)

     Az ütő is megállt bennem, ahogy a szavak eljutottak a tudatomig. Kidülledt szemekkel meredtem a velem szemben állóra, próbálva közben felfogni, hogy amit hallottam, tényleg kimondta, nem csak a képzeletem játszadozott velem. Kicsinyes árnyjátéknak tűnt csupán, ám halálosan komoly arcán a remény sugarai jártak foszlány táncot, várva a megváltó jelre, ami biztosításul adja neki igenlő válaszomat. A szám kiszáradt, a szívem pedig a torkomban dobogott hirtelen, értelmes szót nem bírtam kinyögni, annyira meglepett a kérésével.
     Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól ajánlata, mert hát valljuk be, Chanyeol eddig a legtökéletesebb pasi, aki valaha is rám nézett. Baekhyun, hülye vagy ha elszalasztod ezt a lehetőséget! Tudod, hányan ölnének azért, hogy ez a félisten randira hívja őket? Egy álompasi! A tudatalattim ilyen és ehhez hasonló érvekkel próbált engem meggyőzni az ajánlat elfogadásáról, ennek jelképeként pedig szinte láttam a kisördögöt megjelenni bal vállamon, míg ezzel szemben jobbomon pedig a fehér homályba burkolt angyalt, aki a kételyeket és az esetleges kihasználás feltételezését osztotta meg velem. Kezdek megőrülni…

– Baekhyun! – Chanyeol erőteljes hangja rángatott ki kicsinyke világomból, pislogva, értetlenül néztem rá, majd eljutott a tudatomig, hogy még mindig nem adtam neki választ, és már ki tudja, mióta állok előtte szobrokat megszégyenítő módon. – Nem akartalak ilyen sokkhatásnak kitenni, ne haragudj, inkább jobb, ha megyek…
– Várj! – szinte azonnal felocsúdtam az engem ért döbbenetből, keze után kaptam, ezzel megakadályozva őt abban, hogy teljesen elforduljon tőlem. Ujjaim vasmarkában szorosan tartottam csuklóját, egy pillanatra elkalandozva bőrének puhaságán. – Csak megleptél – leheltem a szavakat, nem számítottam arra, hogy ilyen közel leszünk egymáshoz. Lábaink szinte súrolták a másikét, testének melege pedig bizsergette csontjaimat. Mintha az idő lelassult volna körülöttünk, fokozatosan emeltem fel fejemet annak érdekében, hogy szemeibe nézhessek. Hát nem kellett volna. Rohadtul nem. Csillagokat megszégyenítő fényes ragyogással tartották fogva az enyémeket.
– Most akkor mondod? Vagy tegyek valami nagyon nem helyén valót? – suttogta rekedtes hangon. Halványan elmosolyodtam reakciójára, a fejemben meg is fordult egy pillanatra, hogy örök némaságot fogadok és tegyen velem, amit csak akar, de… Ez nem tényleg nem volt helyén való. Hiszen alig ismerjük egymást, szinte semmit sem tudunk a másikról, azokon a dolgokon kívül, amiket az interneten beszéltünk ki. Ez pedig édes kevés volt ilyen csábító dolgok műveléséhez.
– Miért szeretnél velem randizni? – nyögtem ki végül az első kérdést, ami megfordult a fejemben. Tudnom kellett az indokait.
– Kell, hogy legyen oka? – egyszerűen kérdezett vissza, felhúzott szemöldökkel nézett fel rám. Lapos pillantásokkal illettem ezen megszólalásáért, indíték nélkül alig létezett bármi is. – Az nem elég, hogy tetszel és kedvellek?
– De, tökéletesen elég – mosolyodtam el önelégülten. Igazából csak ezt akartam hallani tőle. – Na, most már ki vele, hogy honnan tudtad, hol lakom.
– Szóval ezt igennek vehetem? – terelte még mindig a témát mással.
– Ha elmondod, veheted.
– Ha vehetem, akkor elmondom.
– Oké, akkor igen – sóhajtottam. Diadalittasan elvigyorodott. Édes volt.
– Holnap megüzenem, hogy hol és mikor találkozunk – csúsztatta ki csuklóját ujjaim közül, ugyanis annyira belefeledkeztem a beszédbe, hogy észre sem vettem, még mindig fogtam őt. Mire feleszméltem, már pár méternyi előnnyel rendelkezett.
– Ya! Még mindig nem válaszoltál!

     A parkos kis találkám után siettem haza, szerencsére még hét előtt tíz perccel estem be az ajtón, így nem kellett anyunak magyarázkodnom, hogy hol is voltam. Úgy döntöttem, nem várom meg a konyhában, hanem elmegyek, veszek egy gyors, forró fürdőt, hogy kicsit kiüríthessem fejemet. Legalább addig se gondolok Chanyeolra, akivel kapcsolatban rengeteg kérdés halmozódott fel elmémben, melyeknek tizedére sem tudtam volna választ adni, és ez felettébb bosszantott.
     Elégedetten sóhajtva nyugtáztam a fürdővizem hőmérsékletét, majd szétterültem a kádban, mint valami élettelen bábu. Lehunyt szemekkel élveztem kicsit az egyedüllétet, a víz édesen kínzó cirógatását bőrömön. Ösztönösen kezdtem el dúdolni egy random dallamot, amire ütemre doboltam ujjaimmal a kád szélén. Gyakori szokásom volt ez, a kedveltebb időeltöltéseim közé tartozott az éneklés is, anyu szerint gyönyörű hangom volt, ám én csak hobbit űztem belőle, mikor egyedül lehettem.
     Negyed órát töltöttem csupán fürdéssel, de rendesen felfrissültem tőle. Annyira elszívta az életenergiámat, hogy gondolkodni képtelen is képtelen voltam, mint egy kietlen test, ami még épphogy mozog. Azért anyut még megvártam, majd elköszönve tőle, fáradságra hivatkozva jöttem fel a szobámba aludni, többre most nem tellett tőlem. Amint fejem a puha párnámhoz ért, úgy találtak rám álommanóim és röpítettek el távoli helyekre.

     Másnap anyu délutános volt, így nagylelkűen elvitt engem iskolába, egyrészt mert életemben először késésben voltam, másrészt pedig ment vásárolni, és a suli útba esett neki. Szerencsére nem tette szóvá pontatlanságomat, úgy vélem, még örült is neki, hogy kicsivel tovább pihentem, mint általában. Most is a szekrényemnél kezdtem a napot, átnéztem, hogy miket kell elpakolnom, miket kell kipakolnom. Tevékenységeimben az enyém mellett elhelyezkedő szekrény zörrenése zavart meg, ijedten kaptam oda a fejemet, ám az sem segített riadtságomon, hogy Chanyeol volt az illető, aki nekidőlt a fémszekrénynek. Most is szívdöglesztően nézett ki, haja kócosan terült szét fején, egyenruhája pedig kifejezetten jól állt neki, a hatást féloldalas mosolyával tetézte, szemeinek pajkos csillogásáról már nem is beszélve.

– Neked is jó reggelt – köszörültem meg a torkomat, idegesen fészkelődtem álltamban, szinte lejátszódott előttem a jelenet, amint a fél iskola leesett állal követi végig, amint az egyik kis sztárocskájuk hozzám, Byun Baekhyunhoz, az iskola kisegeréhez beszél.
– Reggelt – vigyora csak kiszélesedett.
– Mi az? – értetlenkedtem.
– Semmi – vont vállat meglehetősen jókedvűen. – Add meg a számodat! – nyújtotta felém a telefonját.
– Dehogy adom!
– Baekhyun…
– Minek az neked?
– Nem is tudom, talán mert randizni megyünk? Á, igazad van, semmiség – legyintett erősen gesztikulálva, vicces arcot vágva, aminek hatására alig bírtam visszatartani a nevetésemet. Kuncogva vettem el a készüléket, és gyorsan pötyögve beleírtam számomat a névjegyzékébe, majd visszaszolgáltattam a tulajdonosának.
Majd megüzenem a helyszínt, tedd szabaddá a délutánodat – kacsintott rám, igyekezett volna elmenni, azonban nem hagyhattam.
– Angol különórám van, utána este már nem megyek sehova – mondtam unott hangon, becsukva a szekrényemet.
– Akkor mikor érsz rá? – sóhajtott.
– Pénteken, addig minden délután bent leszek – fordultam felé.
– Nem lehetne, hogy ellógod valamelyik órádat? – nézett rám kölyökkutya szemekkel, amelyek bár hatottak rám, mégsem voltak elegek ahhoz, hogy elcsábítsanak.
– Te lehet el szoktad, de én becsületes vagyok – angyali mosolyt villantottam rá. – Ha kell a randi, akkor fogadd el így.
–  Hmm, határozott vagy és nem adod könnyen magad, ez tetszik. Majd írok akkor – simított végig vállamon, rejtélyes vigyorban részesítve engem, majd elsietett. Hangosan dobogó szívvel tekintettem körbe a folyosón, hogy valaki látta-e az előbbi kis jelenetet, azonban a legtöbb diák már ilyenkor a teremben volt, akik mégsem, azokat meg pont nem érdekelte Park Chanyeol és Byun Baekhyun beszélgetése. A levegőt megkönnyebbülten kifújva indultam meg a mi tantermünk felé, csupán csak pár perc volt hátra becsengetésig.


*

     A hetem viszonylag gyorsan eltelt. Délutánonként tanulás mellett Chanyeollal leveleztem, egyre jobban éreztem magam az ő társaságában. Iskolában is párszor odajött szünetekben, amikor egyedül voltam és a legtöbb tanuló vagy ebédelt már vagy más elfoglaltságok miatt nem értek rá velünk foglalkozni. Jólesett, hogy iskolán belül sem játszotta meg az idegent, és tudtam, hogy csak az én érdekeimet szolgálja, hogy nem a barátaink és bármilyen másik ember előtt jön oda hozzám. Utáltam a középpontban lenni, ő pedig nem tett ki ennek, noha csak barátok voltunk még, a pénteki randinkról pedig nem esett szó közöttünk, tudtam, hogy nem feledkezett el róla, csak a megfelelő időt várja, hogy előhozakodjon vele.
     Pénteken egész nap nem láttam Chanyeol-t, és valójában kicsit hiányzott is a jelenléte. Annyira megszoktam már, hogy szinte minden szünetben láthatom a folyósokon, ám ez most nem történt meg. Abban viszont reménykedtem, hogy ebédnél pár pillanatra elkaphatom őt, esetleg beszélhetek is vele, mert már teljesen kétségbe ejtett a randinkkal kapcsolatban, amiről még mindig nem tudtam semmit. Éppen a szekrényembe tettem be a táskámat – ugyanis ebédhez sosem szoktuk magunkkal vinni, kényelmesebb volt nélküle elfogyasztani az ételt –, mikor a telefonom rezegve jelezte, hogy új üzenetem érkezett.


Ma este 6-kor ott leszek érted a házatoknál, készülj el, kényelmesen öltözz.


     Ismeretlen számról küldték, ám a feladó kiléte egyértelmű volt számomra, és meg is mosolyogtatott, hogy tényleg nem felejtkezett el rólam, rólunk. Rögvest elmentettem a számát a névjegyzékem közé, de azzal nem számoltam, hogy Jongdae a hátam mögött állva fog rám várni, kisebb szívbajt hozva rám, mikor megfordultam. Arcáról lerítt, hogy látta az üzenetemet, és nem is volt rest ezt szóvá tenni.

– A Park gyerek? Most komolyan? Erről nekünk miért nem szóltál?! – mindegyik kérdését egy felkaromra kimért csapás követte, melyeket sorban „aucs”-al reagáltam le.
– Jongdae, hagyd ezt abba, már zsibbad a kezem és a lányok szoktak verekedni – morogva kezdtem el masszírozni a sajgó felületet. Persze, nem komolyan ütögetett, viszont fájdalommentes sem volt. – Egyébként is mondtam nektek, hogy tényleg ő az, és találkoztunk hétfőn…
– Ja, de azt már elfelejtetted közölni, hogy ma is találkoztok – szúrós pillantásokkal illetett, ennek ellenére hősiesen álltam gyilkos tekintetét.
– Meglehet, hogy elfelejtettem megemlíteni – vontam vállat. – Most már tudod. Kyungsoo-t hol hagytad? – indultam meg az ebédlő felé, mobiltelefonomat visszacsúsztatva zsebembe.
– Azt mondta, hogy korrepetálnia kell valakit matekból, így ma hozott ebédet és kihagyja – hamar utolért és megosztotta a barátunkról szóló információit, amiket bólintva nyugtáztam. Kyungsoo egy igazi zseninek számított, minden téren. Sokan kérték fel őt kistanárnak, leginkább alsóbb évesek, akik cserébe fizettek ezért a fiúnak, noha ő ingyen is segített volna nekik. – De ne terelj!
– Nem terelek én, csak érdeklődtem a másik barátom hollétéről – forgattam a szemeimet.
– Egyébként randi lesz? Vagy csak úgy találkoztok?
– Hát – nyújtottam el a szót, miközben kinyitottam az ebédlő ajtaját és beléptünk rajta. – Randinak kérte, szóval elvileg igen, viszont azóta nem beszéltünk erről, ezért nem mondhatom száz százalékosan biztosra.
– Nem is tudtam, hogy meleg – gondolkodott el, talán cseppet túl hangosan is, mire figyelmeztetően megcsaptam. Szerencsére nevet nem említettem, ezért senki sem hallhatta meg.
– Amúgy én sem, csak akkor lettem benne biztos, mikor megkért, hogy… tudod…
– Aha – bólintott. – Szurkolok, hogy sikerüljön kettőtök között a dolog.
– Azért ennyire előre ne szaladjunk, még csak egy randiról van szó, az semmit sem jelent – emlékeztettem, eközben pedig beálltunk a hosszú sorba, hogy idővel megkaphassuk mi is az adagjainkat.
– De ha tudjuk ki Kyungsooval volt, ő pedig most veled megy randira… akkor mind melegek lennének? – suttogott, szemeiben kíváncsiság tüze lobbant, ami egész aranyossá tette őt így.
– Elképzelhető – bólintottam, eddig még nem gondolkodtam el ezen. – Nincs kizárva, de biztosra sem vehetjük.
– Mondjuk, logikus lenne, amennyire össze vannak nőve – hümmögött. – Meg ahhoz túl jól néznek ki, hogy valódiak legyenek. Szóval biztos a másik csapatban játszanak.
– Ez meg milyen elmélet? – nevettem fel halkan.
– Hát Jongdae-féle.
– Egyébként miért érdekel? Csak nem tetszik valamelyikük? – vigyorogva cukkoltam.
– Dehogy! – kacagott.
– Hm, pedig a vezérükhöz még illenél is – löktem meg a könyökömmel karját. Jongdae kerek szemekkel bámult rám, szinte hallottam, ahogy fogaskerekei beindultak, és elgondolkodott szavaimon.
– Tudod, hogy boldog párkapcsolatban élek, már közel két éve – húzta fel az egyik szemöldökét.
– Hogyne tudnám, csak vicceltem – nyugtattam meg háborgó lelkét. Mindig vette a poénjaimat, de amikor ilyen kényes témák kerültek terítékre, sajnos hajlamos volt túldramatizálni az egészet. Azonban én élveztem, hogy olykor-olykor kikészíthetem őt. Elmondhatatlanul.
Szerinte Evil Baekhyun feljegyzései néven kellett volna blogot nyitnom, szokása volt felnagyítani a piszkálódásainkat, azonban tudtam, hogy ő sem gondolta komolyan ezeket.  


     Órák után szinte futólépésben tettem meg az iskola és a házunk közötti távot. Igaz még három óra alig múlt el mire hazaértem, azonban már izgatottan kezdtem tervezgetni, hogy mit vegyek fel estére. Semmi konkrétat nem közölt, csupán annyit, hogy kényelmeset vegyek fel, ami azért számomra elég tág fogalom volt. Kissé a kelleténél jobban bezsongtam a gondolattól, hogy ma este randira fogok menni, mégpedig az iskola egyik legjobb pasijával, ám amikor sikerült lehiggadnom, rájöttem, még bőven van időm elkészülni. Nem akartam olyan lenni, mint a lányok, bár izgalmam leplezése még parancsszóra sem ment volna a mai napon. Áldottam is az eget, amiért anyu dolgozott, így csak egy cetlit kell neki a hűtőn hagynom, és a magyarázkodni még ráérek később.
     Úgy döntöttem, elég lesz csak öt után elkezdenem a készülődést, addig nagy nehezen, de lefoglaltam magamat. A blogommal foglalkoztam, felléptem a közösségi portáljaimra, mosolyogva olvastam vissza az internetes beszélgetéseinket Chanyeollal. Kedveltem őt, mi tagadás. Rövid idő alatt sikerült belopnia magát a szívembe, pedig még mindig rengeteg dolog úszott a homállyal fedett elmémben róla, ennek ellenére minden egyes beszélgetésünkkel közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz.
     Fogalmam sem volt, hogy Chanyeol hova szándékozik vinni engem, de a biztonság kedvéért ettem pár darab kekszet, melléjük pedig tejet ittam, hogy azért mégis legyen valami a gyomromban, ha nem enni készülünk. Végül pedig sok gondolkodás után egy egyszerű fekete farmert és egy hozzá passzoló fehér, kicsit kinyúlt pólót vettem fel, ami lógott rajtam. Zsebeimbe eltettem a pénztárcámat és a telefonomat, majd a nappaliban vártam meg, hogy hatot üssön az óra.
     Chanyeol pontosan érkezett. Fekete sportkocsijával pontban hatkor parkolt le a házunk előtt, amivel újfent elismerésemet vívta ki. Izgatottan ugrottam fel a kanapéról, ugyanis eddig a velem szemben lévő ablakról tökéletes rálátásom nyílt a kinti dolgokra. Lehunyt szemekkel álltam meg egy pillanatra, az ajtótól tisztes távolságra és lehiggadtam. Legalábbis igyekeztem ezt tenni.
     Ujjaimat a kilincs köré fontam, és egy kis hezitálás után kinyitottam az ajtót, ahol éppen ezekben a pillanatokban akart Chanyeol kopogtatni. Kissé meglepődött arcot vágott, ám gyorsan sikerült felfognia a helyzetet és elmosolyodott. Az az igazi, Park Chanyeolos mosolya volt ez, amivel női szívek ezreit hódította meg, pluszba még egy férfiét is – az enyémet. Mindenesetre, erősen próbálkozott.
     Gyorsan végig tekintettem rajta, fekete-fehér csíkos pólót viselt, amihez tökéletes passzoló, testhez tapadó fehér farmert választott, emellé pedig fekete tornacsukát. Lehengerlően jól nézett ki, hajának az esti szél fúvása kócos hatást kölcsönzött, azonban ezzel csak fokozta kusza érzéseim hadát iránta.

– Szia – lehetetlenül mély hangján szólalt meg, amelyet most valahogy az este eljövetelével, sokkal szexibbnek találtam, mint általában.
– Hali – épphogy nem nyáladzva nyögtem ki a köszöntő szavakat, fejben ostorozva magamat, hogy ne mutassam ki a gyengeségeimet előtte. Még ne.
– Jól nézel ki – feltűnően mért végig. – Furcsa téged nem egyenruhában látni.
– Téged is, de te főleg nem panaszkodhatsz – nehezen álltam meg, hogy ne harapjam be alsóajkamat piszkos gondolataimra.
– Mehetünk?
– Persze – előrébb léptem, Chanyeol pedig úgy hátrált, és türelmesen kivárta, amíg bezártam az ajtót. – Amúgy most már válaszolhatnál a kérdésemre.
– Még megfutamodhatsz, nem kockáztatok, majd az este végén – rázta a fejét, úriember lévén kinyitotta nekem a kocsiajtót, noha nem voltam lány, jólesett a kedves gesztus.
– Most már aligha futamodhatnék meg – és nem is akarok. 
– Igaz – ismerte be, majd beindította az autót és szépen lassan elindultunk vele. – Egyszer követtelek haza az iskolából.
– Hogy mit csináltál?!
– Vicceltem – nevette el magát hirtelen. A frászt hozta rám, de szerencsére arcvonásait hamar rendezte, amiken tényleg megmutatkozott, hogy nem gondolta komolyan, amiket mondott.
– Nem volt vicces – morcosan pillantottam felé.
– Igazából, Kyungsootól tudom – mondta. Ezzel okozta a lehető legnagyobb meglepetést számomra. Kyungsootól?
– Tőle mégis hogyan? – értetlenkedtem.
– Rémlik, hogy Jonginnal kavart? – húzta fel a szemöldökét. – Meg amúgy ma ebédnél is vele volt…
– Állj! Hogy mi? Nekünk azt mondta, hogy csak egy éjszaka volt, és ma elvileg valami alsós kisgyereket korrepetált matekból…
Chanyeol felnevetett.
– Korrepetálta – szinte hallottam hangjából az idézőjeleket, melyek meg is jelentek lelki szemeim előtt a fiú hosszú ujjaival együtt. Sajnálatos módon, elég vizuális típus voltam.
– Eeeeezt nem akartam tudni – fintorogtam. – Bántó, hogy neked Jongin elmondja, nekünk Kyungsoo meg nem… De azért remélem, hogy Jongin jófiú vele szemben…
– Ha arra célozgatsz, hogy kihasználja, akkor megnyugtatlak, nem – pillantott egy pillanatra rám. – Ma reggelig én is másképp gondoltam, de aztán beszélgettünk és elmondta a dolgokat.
– Még mindig nem hiszem el, hogy hazudott nekünk – szörnyülködtem. – Na, majd elbeszélgetek vele.
– Tedd azt, de most, hogy választ kaptál a kérdésedre, és megtudtál pár dolgot, nem tehetnénk félre a témát? Elvégre ez mégis csak egy randi…
– Persze, bocsánat.
– Semmi baj – mosolygott.

     Az út nem tartott sokáig, talán negyed órát vett igénybe, vagy még annyit se. Egy a belvároshoz közeli kivilágított épülethez vitt engem, ahol még életemben nem jártam. Persze nem voltam hülye, tudtam olvasni is a villódzó táblákról, így rögtön rájöttem, hogy karaoke klubba hozott. Halványan elmosolyodtam, még életemben nem jártam ilyen helyen, azonban az éneklés világa valóban közel állt a szívemhez, így hát örültem, első randinak tökéletes helyszínnek véltem. Talán Kyungsoo mesélt neki a hobbijaimról, talán csak véletlen. Igazából ez már nem is izgatott annyira.
     Chanyeol már előre kibérelte nekünk az egyik pár négyzetméteres kis szobát, ahol volt egy kanapé, mini színpad és mikrofonok. A szófa előtt dohányzóasztal kapott helyet, amin már ott sorakoztak a különféle rágcsálnivalók, köztük szendvicsek, italok és pezsgő is. A helyiségben sötétség uralkodott, melyet csak a több színben villódzó lámpák fénye tört át. Kellemes hangulat töltötte be a kicsinyke termet, amit részben Chanyeol munkálkodásának is köszönhettünk, hiszen látszott, hogy azért dolgozott vele, de rendesen.

– Tetszik? – csukta be magunk után az ajtót, és mellém lépett. Mosolyogva néztem fel rá, miközben bólintottam. Szerettem az ehhez hasonlóan nyugodt kellemességet árasztó helyeket, amelyet most icike-picike romantikus szállal fűszerezett Chanyeol.
– Miért pont karaoke? – kérdeztem kíváncsian. A kanapéhoz vezetett, amire le is ültünk kezdésképp. 
– Még valamikor a kezdetekkor olvastam az egyik posztodban, hogy miket szeretsz csinálni – felelte rám sem pillantva. Hirtelen fejbecsapott a felismerés szavaitól, rájöttem, hogy igaza van, tényleg írtam ilyen bejegyzést a blogomon, még anno, valamikor az elején. Jókedvvel és melegséggel töltötte el bensőmet a tudat, hogy emlékezett erre, nem felejtette el. – Tessék – nyomott a kezembe egy pezsgőspoharat.
– Minek a pezsgő? Te meg ne igyál, vezetsz még haza! – aggodalmasabbik énem azonnal átvette felettem az irányítást, csak a dolog hátrányaira tudtam gondolni.
– Éppen ezért hoztam alkoholmentes pezsgőt, egy pohár nem a világvége, és tudok ám felelősségteljesen gondolkodni – kuncogva fordult felém féloldalasan, a támlán egyik könyökével megtámasztva magát, majd tenyerén a fejét.
– Oké, ez így már rendben van – kortyoltam az italba. Nem volt szokásom alkoholt fogyasztani, még alkoholmentest se, de egyszer-kétszer belefért. Ám arra még mindig nem adott választ, hogy mire fel a pezsgő. – De válaszolhatnál az összes kérdésemre.
– Miért ne hozhattam volna pezsgőt? Elvégre ez egy randi, ha étterembe viszlek, pezsgőzünk, ha főzök neked, pezsgőzünk, ha piknikezni megyünk, pezsgőzünk – taglalta a dolgokat aranyos arckifejezéssel. Mosolyogva hallgattam, volt igazság a szavaiban.
– Szóval tudsz főzni, ha?
– Igen, bár nem mindent, és nem is igazán foglalkozok vele, de tudok – bólintott. – Ha szeretnéd, keríthetünk sort arra is, hogy főzzek neked. Csak első randin nem akartam még olyan bensőséges lenni.
– Miért, lesz több randink is? – haraptam ajkaimba.
– Nagyon szeretném, ha lenne.
– Ezt észben tartom, mármint a főzős dolgot, a randit pedig ki kell érdemelned, ha jófiú vagy, akkor beszélhetünk róla – vigyorogtam.
– Akkor hadd szerezzek pár plusz pontot nálad – tette le a poharát az asztalra, egy kettőre állásba pattant, és kezeit nyújtotta felém. Mosolyogva szabadultam meg én is az italtól, majd bátran fogadtam el kezeit, amiknek a tartását most tapasztalhattam először. Gyengéden fogta kézfejeimet az övéi között, a terem közepén lévő kis pódiumhoz vezetett, hogy kiválaszthassuk a dalt, amit elsőként énekelni fogunk. Mert ugyanis azzal az ötlettel állt elő, hogy mindent együtt énekeljünk, én pedig nem bántam.

     Szerencsére egy vastag könyv teli zeneszámokkal rendelkezésünkre állt, ám a döntés még így sem volt könnyű. Külföldi számok is akadtak szép számmal, azonban úgy egyeztünk meg, hogy inkább a hazának kedvezünk, ha már koreaiaknak születtünk, akkor elsősorban a mi előadóinkat helyezzük középpontba.
     Igazán jól éreztem magam mellette, leginkább sajátos kedvenc számainkat mutattuk meg a másiknak, így olyan sztárok is terítékre kerültek, mint például Super Junior, Big Bang, Sistar, TVXQ, SHINee, Miss A, MBLAQ, és még sorolhatnám. Leginkább régebbi dalokat énekeltünk tőlük, s rá kellett jönnöm, hogy Chanyeolban is ott rejlik a tehetség. Olyan átadással énekelte, rappelte a rá szabott részeket, hogy egész testem beleremegett kellemesen csengő mély hangjába. Elmagyarázhatatlan eufórikus érzések törtek rám, lelkem szárnyalt, az összes porcikám bizseregve válaszolt éneklésére. Leírhatatlan látvány volt őt látni teljesen átszellemülve a zene által, hát még hallani milyen csodálatos érzésben részesített! Én a magam részéről iszonyatosan szégyenlős voltam, ám Chanyeol folyamatos biztatásának hála sikerült feloldódnom és fesztelenül énekelnem tovább, az este végéig.
     Nagyon sokat nevettünk az est folyamán, megesett, hogy neki csúszott el a hangja vagy például nekem, lemaradtunk a szöveggel, nem tudtuk tempóba hozni magunkat és minden egyéb nevetséges baleset, amit az ember éneklés során el tud képzelni. Jól éreztük magunkat, ennek ellenére rendesen lefárasztott minket és a hangszálainkat a karaoke. Kicsivel több, mint egy órát töltöttünk el így, együtt, viszont teljesen megérte. Az innivalók és a kaják is rendesen elfogytak, bár maradt még belőlük bőven, Chanyeol cseppet túlszámolta magát ezt illetően.
     Mindent összevetve, semmibe se tudnék belekötni. Tökéletes első randinak tudható be a mai este.

     A hazaúton békés csend honolt kettőnk között, én a tájat figyeltem pihengetve, Chanyeol pedig az utakra összpontosítva meredt előre, ellazult testtartással. Azonban a mosoly mindkettőnk arcán ott ékeskedett, felettünk az elmúlt órák idilli kedélye lebegett, mámoros homályban úsztatva minket, szép emlékeket idézve vissza a karaoke estről.

– Egyszer… eljönnél egy meccsemre? – törte meg hirtelen a csendet. Köztudott tény volt, hogy utáltam a focilabdát, a TV-ben sem néztem, így evidens alapon, élő mérkőzésekre sem jártam el, hiába tartozott ez a sportág és csapata az iskola büszkeségei közé. Engem hidegen hagyott.
– Szeretnéd? – fordítottam felé csak a fejemet. Kíváncsian fürkésztem arcát, ragyogó tekintete mindent elárult.
– Igen, eddig még nem láttalak ott sosem, és most hogy jóba lettünk… Erőt adna – vonásai zavaráról árulkodtak, folyamatosan az utat mustrálta tekintetével, mint aki nem mer erre nézni, ujjai pedig még a kormányt is görcsösen szorították.
– Mikor játszotok legközelebb?
– Most vasárnap – hezitálás nélkül vágta rá, hangjában némi reménykedő éllel. – Délután, nem este a másnapi iskola miatt…
– Rendben, betudhatjuk második randinak, ha értem jössz és haza is hozol – bólintottam lassan. Nem rágódtam annyira a dolgon, pedig általában alaposan megfontoltam mindent, hát ez most nem így történt.
– Komolyan? – lepődött meg.
– Kíváncsivá tettél és mindent el kell kezdeni valahol, nem? – tártam szét a kezeimet.
– De igen – mosolyodott el végre megkönnyebbülten.
– Amúgy sem szabadulsz meg tőlem ilyen könnyen, az öt randis szabályom még él.
– Milyen szabály? – értetlenkedett.
– Ez ilyen általam felállított szabály a szerelmi életemre… Minimum öt randira kényszerítem rá az aktuális férfit, mivel szerintem pont ez a szám megfelelő, hogy eldőljön passzolunk-e egymáshoz, avagy sem. Öt alkalom alatt bármi történhet, csók pedig csak a harmadik randi után megengedett, már mióta világ a világ, én így pasizom – magyaráztam büszkén.
– Miért, hány barátod volt eddig? – nevetett harsányan.
– Komolyabb csak egy, és egy másik, akivel csak pár randi szintjéig jutottunk – válaszoltam.
– Szóval én vagyok a harmadik, ez nem is rossz arány – parkolt le a házunk előtt. – Most jönne az a klisé, hogy az ajtóig kísérlek…
– Hát ne tedd – feleltem egyszerűen. – Nincs szükségem még rá, de egy idő után el fogom ám várni.
– És hogyha én mégis szeretném?
– Hát akkor tedd meg.
     Kiszálltunk az autóból, csendben tettük meg azt a pár métert az ajtóig, ő elgondolkozva, én pedig imádkozva, hogy anyu ne a földszinten tartózkodjon, és ne vegye észre az érkezésünket. Jólesett, hogy Chanyeol ragaszkodott ehhez a kísérgetős dologhoz, holott el is hajthatott volna haza, neki is könnyebb lett volna, ahogy nekem is. De nem tette, ezzel kiérdemelt nálam egy hatalmas nagy plusz pontot.
– Akkor…
– Akkor – álltam ott, mint valami szerencsétlen, várva a nagy csodára, aminek a mi létét magam sem tudtam pontosan. A filmekben általában ilyenkor szokott az a rész jönni, hogy a szerelmes ifjak szenvedélyes csókban forrnak össze, gátlásaikat könnyedén félredobva.
– Találkozunk vasárnap – tényként közölte, mégis hangjából némi kérdő él hallatszódott ki, talán elbizonytalanodott.
– Igen – bólintottam határozottan, halvány mosolyt megeresztve felé. Hirtelen közelebb lépett, testünk majdnem hogy összesimult, leheletét éreztem arcomon, és ahogy felnéztem kiismerhetetlenül csillogó szemeibe, amik a sötét homállyal eggyé olvadva ragyogtak az éjszakában, a szó is bennem rekedt. – Mit csinálsz? – suttogtam értetlenül, mielőtt még túl messzire mentünk volna.
– Mi lenne, ha ezt már a harmadik randinknak tudnánk be? – duruzsolta lehetetlenül mély hangon, kezeivel illetéktelen területekre vándorolt el, derekamat lágyan cirógatta ujjaival. Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól minden gesztusa… Én lennék a világ leghazugabb embere, ha ilyen ostobaságokat állítanék. Azonban túl korainak éreztem még a tempót, s bár csábító volt minden egyes kis szava, tette, a józaneszemnek sem kellett már sok, hogy satuba dobva a méltóságomat vessem magam a karjaiba… Nem tehettem ezt. Még nem.
– Azt sehogy sem tudnád kijátszani – suttogtam megremegve a közelségére.
– Dehogynem – hosszú ujjaival csak tovább és tovább kényeztette bőrömet, miközben fejét még előrébb hajtotta. – Első randi a hétfői találkánk a parkban, második pedig szétosztva a héten, mikor szünetekben láttuk egymást, és voilá, most voltunk túl a harmadik randinkon – magyarázta, mintha csak az egyszer egy képletét értetné meg egy elsős kisgyerekkel. Pár pillanatra még én is beleestem abba a hibába, hogy bedőltem szavainak, amelyeket elég megnyerő körettel tálalva adott el. A desszert pedig maga Park Chanyeol volt.
– Nem lehet – leheltem elfúlva, csupán csak néhány centiméter állt közöttünk.
– Olyan nincs, hogy nem lehet – mormolta szórakozottan, majd összeérintette ajkainkat. Szemeim kétszeresükre dülledtek, hirtelen képtelen voltam felfogni a tényt, hogy maga tökéletes Chanyeol csókol engem. Ösztöneim végül kis idő elteltével aktivizálták magukat, szemhéjaim lecsukódtak, ahogy átadtam magam a mámorba borítóan felemelő érzésnek. Szívem kínzó lassúsággal dobbant egy nagyot, aztán megálljt nem ismerve zendített rá a gyomromban keletkező pillangóimmal együtt a leghevesebb dallamra, amit valaha tapasztaltam. Chanyeol ajkai puhák, édesek és kétségkívül csókolnivalók voltak. Gyengéden ostromolt csókjával, elérve, hogy megfeledkezve magamról átkaroljam nyakát. Nyelveink csatája mindössze tizenöt másodpercig, ha tartott, mégis félreismerhetetlen érzéseket keltett bennem.
Aztán elengedett, lehengerlő mosolyát villantva rám azt mondta:
– Álmodj szépeket, Baekhyun – utolsó pillantást vetve felém elengedett. Mire feleszméltem, már a kocsijánál járt, kezeim pedig élettelenül hullottak vissza testem mellé. Meredten bámultam magam elé, próbálva felfogni az imént történteket.

     Park Kibaszottul Tökéletes Chanyeol rám vetette ki a hálóját, elvitt engem randizni, majd a verandánkon állva megcsókolt, jó éjszakát kívánva nekem. Álmodom? Ez nem lehet a valóság.

     Csak a könyvekben és a filmekben létezik ennyire eszményi kapcsolat, amely jó úton haladva lépkedett biztosan a szerelem ösvénye felé. Chanyeol pedig csak hab volt a tortán, epret megszégyenítően édes csókkal díszítve.

     Igen, ez biztosan egy szép és merész álom, amiből soha, de soha nem akarok felébredni.

13 megjegyzés:

  1. ÉDES ISTENKÉM *~* Hát ez hihetetlenül jó volt! Chanyeol annyira tipikusan igazi dögös pasi (mármint amúgy is az, de én most az általad megformáltra gondoltam) ilyenkor érzem azt, hogy ilyen nem létezik, mert ennyire jó nem lehet valóság. Mikor kiderül, hogy a nagymenő, megközelíthetetlen pasinak is van emberi oldala. A randijuk egyszerűen tökéletes volt, szinte bele tudtam élni magam (asszem ma ezzel fogok álmodni :3). És amikor haza vitte Baekhyunt...hmm :3 Tetszik az a szabály...de az még jobban, hogy Chanyeol megszegte, és Baek hagyta neki. Bár asszem a helyébe én is hagytam volna. egy len dögös pasinak amilyennek megírtad őt...nos...nehéz ellenállni :D
    Remélem olvashatok még ilyet, mert egyszerűen imádtam ^^ Szívesen olvasnám tovább, a többi randijukat, de nem szólok bele tudom milyen mikor be kel fejezni egy történetet. Ott van vége és kész, és ennek így is tökéletes a vége :)
    Köszönöm, hogy olvashattam ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod :3 Chanyeol mostanában nem hagy nekem nyugtot, az érzéseimen táncol pengeélen, és eléri, hogy csak jobban és jobban szeressem őt. Így nem is volt kérdés, hogy milyen karaktere lesz :D Jajj, ne tudd meg mennyire örülök, a randi részt én borzalmasnak találtam, de végül is úgy hagytam, meg már időm sem volt megváltoztatni :$
      Baekhyun nem akarta hagyni, de hát ki tudna ellen állni Park Chanyeolnak?! Senki. SENKI. Szerintem kiegyezhetünk abban, hogy mindenki hagyta volna :D
      Igazából a fejemben nekem is megfordult, hogy kibővítem a történetet, de igazából ez pont így elég volt :) Több projektbe is szeretnék belekezdeni a nyáron, és ha ezt még kibővíteném, akkor nem jutnék velük - és ezzel sem - egyről a kettőre :')
      Ugyan, én köszönöm, hogy olvastad, nagyon jólesett, hogy írtál is, feldobtad vele a reggelemet! ^^

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megérkeztem!!! *-* :D
      Kezdem ott, hogy köszönöm, hogy az elejét elolvashattam még mindenki előtt :3 ♥
      Az elején nekem elég furcsa volt Baek és az anyukája kapcsolata. Ez nem azért van, mert rosszul írtad volna meg vagy valami ilyesmi, épp ellenkezőleg nagyon jól átadtad és tényleg úgy jött le az egész, hogy BaekHyunnak az anyukája az agyetlen nő, aki számít. Ez pedig írtó aranyos volt :3 Viszont köztudott, hogy nekem nincs jó kapcsolatom az anyukámmal, ezért akármikor arról hallok, hogy valaki mennyire jó kapcsolatot ápol vele, mindig olyan fura érzés fog el. Ez lehet az irigység is avgy nem tudom, de számomra ez felfoghatatlan és nem normális, hogy valaki ennyire jóban legyen az anyukájával. HOGY?! De pedig ilyen tényleg van, csak nekem nincs szerencsém vele LOL
      Aztán Baek blogol. TE. JÓ. SZAGÚ. ÉG. BYUN BAEKHYUN BLOGOT VEZET LŐJETEK LE *-* KASNKLFMNSDLK Nagyon tetszik, hogy Baek egy hozzánk hasonló hobbival rendelkező karakter lett, aki a néha-néha rátörő anyáskodásával egyszerűen megbolondított :3 Komolyan annyira édes ez az ember, attől függetlenül, hogy néha tényleg egy kis kötekedő köcsög, amit te is megjelenítettél a történet alatt :D És titkon tuti mindig is szerette PCY, a suli legmenőbb csapatának a tagját :DDD Hát igen, biztosan már hamarabb is megtörtént az, hogy nem tudta róla levenni a szemét.
      Tetszett, hogy az instagram neveikkel jelenítetted emg őket a neten, ez király volt, tényleg :D És aztán szidták az apákat. AZ APÁKAT NE MÁR TT___TT Igen a lelkemnek megint fájdalmas volt, de igen néha a férfiak egy kis köcsögök... De szerencsére az én apám egy tündér, a maga kis naivitásával, hogy a világon mindenki jó, és mindenki annyira segítőkész mint ő :3 Bárcsak igaza lenne! Régen ő is követett el dolgokat mondjuk anya ellen, úgyhogy nem egy szentfazék, de rá kellett jönnöm, hogy a helyében én is megtettem volna >.< xDDDDD
      ChanYeolról totál eltudtam képzelni, ahogy megvédi az anyját a saját apja ellen, és nem érdekli őt, hogy mi lesz később, aztán meg ahogy ott ül a börtönben, valami eszméletlen szexi kisugárzással >.<
      Aztán megjelent a báty is, és az a jelenet valami eszméletlen volt. Totál átadtad a két testvér, akik imádják egymást, de mindig veszekednek érzést :D Néha én is ilyen vagyok a bátyáimmal, hogy semmiségen elkezdünk civakodni, de amúgy imádom mind a kettőt ♥ Az a jelenet nagyon tetszett, és egyáltalán nem baj, hogy belekerült *-*
      Aztán az első rész végén megleptél. Méghozzá azért, mert azt hittem, hogy ChanYeol valami baszott nagy híresség lesz, akit mi az, hogy Byun Baekhyun nem követ?!! Vagy valami model, vagy híres youtuber vagy nem is tudom xDDD Szerintem ha nem egybe olvasom, akkor már minden hülyeség megforult volna a fejemben. De én hajlamos vagyok mindent túlkomplikálni, úgyhogy az nem jutott volna eszembe, hogy a suli nagymenője. PEDIG DE!

      Törlés
    2. KIM KIBASZOTT SZEXI JONGINNAL, AKI MEG IMÁDJA KYUNGSOO-t asnjfknasjkfgnajks Nem vagyok egy KaiSoo fan, de OMG *-* Ettől függetlenül még cukik együtt na. És gondoltam, hogy KyungSoo nem valami alsóbb évest "korepetál" :$ Rögtön rosszra gondoltam, ami igazából jó :D Legalábbis, ha nekem kéne JongInt "korepetálni" az csak jó lenne xDDDDDD
      Aztán a jelenet, ahol a menő gárda figyelte Baekékat XDDDDDDD Jaj hát azt elképzeltem, és nagyon nevettem!!! Most komolyan előttem van a kép, ahogy azok négyen figyelik a kis társaságot, akik megilletődve, és értetlenül bámulnak egymásra, meg a rájuk bámulókra XDDDDDD
      Utána pedig Chanyeol megtette a második lépést, ÜZENETET HAGYOTT *-* Amolyan tipikus amerikai filmbe illő üzenetet, te jó isten *-* Nagyon tetszett, és rögtön elkezdett pörögni az agyam, hogy vajon tényleg ott lesz-e, vagy csak szórakozik még az elején. DE TÉNYLEG OTT VOLT.
      És annyira tetszett a kis csevejük :3 Tényleg nagyon jó volt, és örülök neki, hogy megtudtuk Chanyeol, hogy került a blogra, és hogy indult el ez az egész. És azt is, hogy attól függetlenül, hogy Cahnyeolnak kívülről jó élete van, ez még korántsem biztosíték arra, hogy boldog is. De most itt van neki Baek, aki majd boldoggá teszi, úgy bizony!
      ÉS A RANDI FELKÉRÉS! Hát BaekHyun nem adta könnyen magát, nagyon kis huncut, ahogy rávette Yeolt, hogy mondja ki, hogy bejön neki :D Aztán emg ugye elő jött az öt randis szabálya is, ami személyem szerint irtó aranyos *-* De Cahnyeol kijátszotta! DE MÉG HOGY KIJÁTSZOTTA EMBEREK *-* Azt hittem már sose fogja megcsókolni, de így utólag belegondolva, nem keleltt volna, mert akkor tovább tudom olvasni ezt a csodát TT____TT DE MEGCSÓKOLTA ÉN MEG MAJD MEGHALTAM. És a végén az álmodj szépeket BaekHyun... HÁT ILYEN NINCS EZEK UTÁN KI TUDNA ALUDNI???!?!?!? SALMGSDNGHLSKDNGHKLS Mert én nem tudnék az biztos >.<
      JongDae karaktere valami csodálatos volt, nem volt annyira sokszor jelenetben, de amikor volt én akkor is odavoltma érte, habár már észrevettem, hogy egyre jobban oda vagyok érte minden történetben ♥
      KyungSoo meg JongIn meg hát kellett bele na. Nem szeretem, hogyha egy történetben már szinte mindenki meleg, de ha JongInról és az ő párjáról van szó, akkor nem ellenkezem ezeke ellen :$ Oh tényleg, JongDae vajon kivel van együtt??? Tudsz konkrétat, vagy csak úgy beleírtad? Mert annyira kíváncsi lennék *-*
      Imádtam a történetet, annak ellenére is, hogy nem vagyok nagy Yeol rajongó. Le a kalappal, mert megint nagyot alkottál, és tényleg olvastam volna még tovább TT____TT
      Köszönöm, hogy befejezted még mielőtt eltűntem volna ♥ Imádlak te♥
      (ketté kellett szednem LOL)

      Törlés
    3. Hát uramjézus, mikor mondtad, hogy írtál, nem számítottam ilyen szép véleményre *-* Még sosem kaptam ilyen hosszút, hogy ketté kelljen szednie valakinek, kivéve az elsőt az első résznél, Vivitől.
      Én köszönöm, hogy olvastad és a te Kaibaekedet is nagy öröm volt előre olvasni ám ♥
      Teljesen át tudom érezni a helyzetedet, noha nekem édesanyám a legfontosabb ember a világon, vele tényleg bármit megoszthatok, mindig mindenben segít, mellettem van és imádom ♥ Körülbelül a mi kapcsolatunkat jelenítettem meg Baekhyun és az anyja kapcsolatban, ezt pedig fontosnak találtam bent hagyni :3 Igen, sajnos vannak olyan emberek, ugye köztük te is, akik nem ápolnak ilyen szoros viszont az édesanyjukkal, nekem is van nem egy ismerősöm, és ilyenkor olyan rossz ezeket tapasztalni, hogy elmondhatatlan.
      Nem olvastam még olyan blogot, ahol írásos téma keretében belül fiú lett volna az, aki erre adja a fejét, így hát belevágtam. Kellett valami, amit a könyvekhez tudok kapcsolni és akkor hirtelen beugrott. Jó látni, hogy ez szinte mindenkinek a tetszését elnyerte, bevallom, sokkal könnyebb volt így megformálni a karakterét, mert ismerem ezt a világot, hogy miket élhet át egy bármilyen blogot vezető személy :) Baekhyun szerintem úgy aranyos, ha van egy kicsi kötekedős, köcsög oldala, de ettől még igyekeztem szépen tálalni ezt nektek, a hangsúlyt inkább a kedvesebb énjére fektetni :3 Igazából itt megfogtál, ennyire előre nem gondolkoztam, azt az olvasók fantáziájára bízom, hogy csorgatta-e már a nyálát rá, avagy sem :D
      Foggggalmam sem volt, milyen írói nevet adjak Baekhyunnak és akkor a neki kommentelő Chanyeolnak, és éppen a facebookom kezdőlapja kidobott egy exos oldalt, ami Chanyeol egyik instagrammos posztját rakta ki és akkor beugrott :D De örülök, hogy tetszik, én nagyon imádtam a történetben, és virult is a fejem, hogy sikerült ezt kitalálnom xDD
      Sajnálom, nyilván, aki az apukájához áll közelebb, annak nehéz ilyet olvasnia, de nekem könnyű volt leírni. Na nem mintha az én édesapám valaha is elhagyott volna minket, vagy valakinek ki kellett volna dobnia őt itthonról, ezt kivételesen nem a sajátomról mintáztam. Nem utálom őt, de hiszen az apám, de anyuval sokkal több közös pillanataink vannak, vele jobban megtalálom a közös hangot :)
      Igen, Chanyeol pontosan ez a karakter, nem akartam ugyanazt a sémát adni neki az apjával kapcsolatban, mint Baekhyunnak és agyaltam is rajta sokat, hogy akkor vele mi legyen, de végül emellett döntöttem :D
      Nekem is van bátyám, akivel szinte a semmin is össze tudunk kapni, néha komolyabban marni egymást, de igazából a nap végére mindig megmutatkozik, hogy azért csak testvérek vagyunk és szeretjük egymást :3 Még ha néha egymással ordibálva fejezzük ezt ki XDDD De szerintem ilyen az igazi testvérek viszonya. Lehetséges, hogy tudat alatt ezért is ragaszkodtam ahhoz, hogy benne legyen az a jelenet.
      Igazából egyrészről kézenfekvő volt a válasz az első rész végén, másrészről pedig egyáltalán nem. Ez írótól függ, mert igazából meg is csavarhattam volna a történetet egy olyannal, hogy egyáltalán nem Chanyeol lesz az, de végül is nem tettem. Szóval helytállóak a feltételezéseid, valószínűleg fordított esetben én is ilyesmikre gondoltam volna :D

      Törlés
    4. Semmi baj, elárulom, hogy én sem tartozom éppen a Kaisoo fanok közé, de gondoltam, hogy beújítok, viszont még szoknom kell a gondolatot, hogy Kaisoo XDD Én is "korrepetálnám" Jongin-t, de most komolyan, ki nem? :DDD
      Bevallom, először az fordult meg a fejemben, hogy Jongdae tök hangosan mond valamit, amitől az egész ebédlőben síri csend lesz és mindenki rájuk fog figyelni, köztük a menő gyerekek is. Aztán végül is ezt az ötletet elvetettem, fogalmam sincs miért, de így is megvolt a hatása :D
      Nem akartam már tovább húzni a dolgot, és meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg nem megy el, mert hát akkor Baekhyun valószínűleg ennek a történetnek az életében még nem bocsátott volna meg neki ezért :DD
      Igyekeztem minden az olvasókban felmerülhető apró információra kérdést adni, belegondoltam, hogy Baekhyun és az olvasók helyében mikre lennék kíváncsi, és beleszőttem azokat is :)
      Őszintén, még ilyen jópasi esetében is, én sem adtam volna magam könnyen Chanyeolnak. Hát dolgozzon meg azért, hogy megkaphasson valakit, hahah :D Az öt szabályt mindenki megjegyezte eddig, hogy mennyire tetszett neki, és reméltem is, hogy hasonló érzéseket fog belőletek kiváltani :3 Mivel tegnap fejeztem be ezt a részt, és a szobám festése is erre a napra esett, így nagy bosszankodva neki álltam porszívózni, mikor éppen apa kész lett és elszakadva a laptopomtól mennem kellett, és akkor csak a Baekyeolra gondoltam és beugrott ez az öt randis szabály :D Megfordult a fejemben az is, hogy nem lesz csók, de végül is gondoltam, hogy azért egy icikepicike kis finomságot kell az olvasóknak adnom, ha már Baekyeol :3
      Jongdae-t annyira megszerettem, te jó isten! Hogy mindenképpen rá gondoltam elsőként Baekhyun barátjára és ezek szerint nem tévedtem :3 Örülök, hogy sikerült a karakterét rendesen átadnom :)
      Ezért sem írtam bele konkrétan, hogy Sehun és Junmyeon melegek-e, ezt megint rátok bízom ;) Jongdae egy noname emberkével jár, először Junmyeonra gondoltam, mint hatalmas nagy Suchen rajongó, de aztán rájöttem, hogy nem kell minden kedvenc párosomnak együtt lennie benne, meg akkor már túl meleg volt a szitu is XDDD Szóval, nem idol Jongdae barátja, csak egy ismeretlen emberke :)
      Ahh, köszönöm szépen! Hatalmas elismerés ez számomra :3 ÉN IS ÍRTAM VOLNA TOVÁBB, DE HÁT AZ ELEJÉN CSAK EGY ONESHOTNAK KÉSZÜLT. SZÓVAL NEIN, NEIN, NEIN.
      Ugyan, én köszönöm, hogy olvastad és ilyen csodálatos véleménnyel ajándékoztál meg! *-* Én is imádlak ♥
      (ehh nekem is ketté kellett szednem)

      Törlés
  3. Jajj drága Bia, hát azt hiszem, hogy mindenki nevét beszélhetek, hogy egy csodát alkottál. Sajnálom, hogy ez volt a vége, de egyben örülök is, mert tökéletes volt a vége, de erre majd kitérek szépen sorjában. NEKEM MÉG SOSEM VOLT ILYEN SZÉP SZÜLINAPI AJÁNDÉKOM, MINT EBBEN AZ ÉVBEN. Mármint, ennyire csodálatos még sosem volt, amit ennyire a magaménak éreztem. De te és Mirtill hihetetlenek vagytok, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyi mindent köszönhetek a kpopnak. De ha egyszer valaki megkérdezi tőlem, akkor már nem csak azt fogom mondani, hogy a SHINee és az EXO miatt szeretem a kpopot, hanem teljes szívemből fogom azt is mondani, hogy csodálatos embereket ismerhettem meg, akiket a barátomnak tekintek.

    Na, végre, az ajánlott zene hahahahaha:D Hát lehet, hogy én már túlságosan is szeretem a zenét, de nekem mindenhez zene kell, na. Ha meg akarok nyugodni, ha tanulok, ha alváshoz készülök, ha írok, bármit csinálok, nekem muszáj, hogy valami halk (vagy kevésbé halk) zene menjen a háttérbe. És hát szégyellem magam, hogy ezt a zenét nem is ismertem, mert azért elég nagy repertoárral rendelkezem, meg Kállayt amúgy is kedvelem, meg közel áll az ízlésemhez a hangja, de ezt a zenét még nem hallottam tőle. Talán ehhez a részhez én egy kevésbé pörgős zenét kerestem volna, mert ez már messze van a romantikus kategóriától, de nekem tetszett, mert teljesen más érzés volt zenei aláfestéssel és anélkül olvasni (viszont nem tetszik Kállay haja, régebben sokkal helyesebb volt)

    Btw, sajnálom, hogy a második részhez nem írtam, pedig igazán szerettem volna, csak nem úgy jöttek a dolgok, ahogy szerettem volna. A nyakamon volt a szóbeli, meg két ballagás EGYMÁS UTÁN, így egy picit nehézkes volt bármit is mondanom a fejezetről, de itt is megsúgom neked, mert szerintem privátban is megtettem, HOGY IMÁDTAM. És nem tudom, hogy miért mondtad, hogy unalmas rész lett, vagy nem tudom. Nekem nagyon tetszett az a rész, mert Chanyeol személyisége olyan kis dlkjqd, minden tettében látszik az a bizonyos szexigyökérállatság, if you know what i mean. ÉS MICSODA KAISOO, EJHA. Amúgy nem tudom, én egyre jobban szeretem őket együtt, lehet, hogy nemsokára még shippelni is fogom őketXD Bár még mindig jobban fekszik a Kaibaek és Sesoo párosok, azért kezdek barátkozni Kaisooval is, meg amúgy Kyungsoot is jézusom. Az a fiú megöl engem a gyönyörű, lelkeket simogató hangjával. Komolyan, őt olyan jó érzés hallgatni, mint Ne-yo-t, vagy Ushert, vagy Chris Brownt, akiknek ilyen kellemes hangjuk van (ahhoz képest, hogy az érdesebb hangokat szeretem, mint például Bruno hangjaXD DE PERSZE Ő A MÁSODIK KEDVENCEM, szorosan Ne-yo után)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És amint a harmadik fejezet első mondatát elolvastam... TE JÓSÁGOS ATYAÚRISTEN, én komolyan néha elképedek azon, hogy ilyen fiatalon ennyire tehetség vagy basszus. Tudod te, hogy más mit meg nem adna ilyen fogalmazási képességekért? PÉLDÁUL ÉN XD És ha most így fogalmazol, akkor hogy fogsz később? Jesszus, mindenkit le fögsz söpörni a pályáról, már előre látom. Hát engem teljesen lenyűgöztél, nem tudom, hogy említettem-e már valamikor, de oda meg vissza vagyok a párbeszédeidtől, annyira emberi, és egy percig sem kételkedtem a kölcsönös vonzalomban, végig ott volt a levegőben, és most legszívesebben azt mondanám, hogy én még ezt akarom olvasni, de ez legyen most már a te döntésed. Mert valóban nagyon szépen zártad le, és én nem szeretem ezt felbolygatni, viszont egy extra fejezet még belefér, ugye?:)

      A két kedvenc részem:
      Igen, most idézni fogok tőled, mert átkozottul jó érzés egyébként:D Meg egy kis betekintést is nyerhetsz a fejembe, hogy mik azok a részek amik engem fognak meg a legjobban, meg hát azért ez legyezgeti is az írók hiúságát, hogy kiemeli nekik az olvasó a kedvenc részüket.
      "– Szóval tudsz főzni, ha?
      – Igen, bár nem mindent, és nem is igazán foglalkozok vele, de tudok – bólintott. – Ha szeretnéd, keríthetünk sort arra is, hogy főzzek neked. Csak első randin nem akartam még olyan bensőséges lenni.
      – Miért, lesz több randink is? – haraptam ajkaimba.
      – Nagyon szeretném, ha lenne.
      – Ezt észben tartom, mármint a főzős dolgot, a randit pedig ki kell érdemelned, ha jófiú vagy, akkor beszélhetünk róla – vigyorogtam.
      – Akkor hadd szerezzek pár plusz pontot nálad"

      "– Mi lenne, ha ezt már a harmadik randinknak tudnánk be? – duruzsolta lehetetlenül mély hangon, kezeivel illetéktelen területekre vándorolt el, derekamat lágyan cirógatta ujjaival. Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól minden gesztusa… Én lennék a világ leghazugabb embere, ha ilyen ostobaságokat állítanék. Azonban túl korainak éreztem még a tempót, s bár csábító volt minden egyes kis szava, tette, a józaneszemnek sem kellett már sok, hogy satuba dobva a méltóságomat vessem magam a karjaiba… Nem tehettem ezt. Még nem.
      – Azt sehogy sem tudnád kijátszani – suttogtam megremegve a közelségére.
      – Dehogynem – hosszú ujjaival csak tovább és tovább kényeztette bőrömet, miközben fejét még előrébb hajtotta. – Első randi a hétfői találkánk a parkban, második pedig szétosztva a héten, mikor szünetekben láttuk egymást, és voilá, most voltunk túl a harmadik randinkon "

      Utána meg a csók, és Vivi meghalt:D

      Örök hálám és csodálatom fog téged kísérteni. Köszönöm, annyira köszönöm♥♥

      Törlés
    2. Drága Vivi, ne tudd meg mennyire feldobtad a reggelemet ezzel a véleménnyel, egyáltalán nem számítottam rá, de mivel minden reggel az az első, hogy felmegyek blogra és megnézem, hogy van-e hozzászólás, így kellemes meglepetésként ért, szóval köszönöm♥
      Én csak örülök, ha te örülsz, nagyon igyekeztem ennek a történetnek a megírásával, a legjobbat akartam nyújtani, hogy ne okozzak neked csalódást! Mirtill csodálatos, ahogy te is! Én is sok mindent köszönhetek a kpopnak, az elején még nem gondoltam volna, hogy ilyen sok jó barátot fogok szerezni, például ott van nekem Dóra és Regina, akiket már több mint egy éve boldogítok, és találkozni is találkozunk, ha időnk engedni. Itt vagy te, akire az első pillanattól kezdve felnéztem, Mirtill, akivel nagyon sok közös dolog van bennünk, és még sorolhatnám.

      Igazából a zene az én életemben is fontos szerepet játszik, ugyanazokban az esetekben, amiket te leírtál, de írás közben ez máshogy van. Az írás az egyetlen kivétel, amikor nem mindig igénylem a zenét, de van amikor meg hihetetlenül nagy szükségem van rá, abból merítek erőt, sokszor ihletet. Tudom, ehhez a részhez nem illett a szám, de ahogy fent is írtam, végig ezt hallgattam, első dolgom volt a youtubeon benyomni, mikor megnyitottam a wordöt, ezért gondoltam belinkelem nektek, ha már fel is hoztad ezt nekem egyszer. Kállay tehetséges ember, de egyszámos rajongója vagyok, szóval nem tudok semmiről sem nyilatkozni vele kapcsolatban :D (a haját sem tudom milyen volt régen, de nekem most kifejezetten bejön)

      Semmi baj, üzenetben tényleg írtad, hogy tetszett, és rólad tudom, hogyha lett volna rá időd, akkor írtál volna hozzá :3 Az érettségire kellett koncentrálnod, amit teljes mértékben megértek, ahogy a ballagásokat is.
      Chanyeol, ó i know :D Az ő mondatait alakítgattam a legtöbbet, próbáltam minél szexibb karakterré formálni, olyanná, akitől az olvasók szétfolynak a padlón, pusztán már csak egyetlen szavától is. Kaisoo még mindig nem a szívem csücske, de itt most újításra vágytam, így beleírtam őket, mert gondoltam sok mindenki szereti ezt a párost, de a visszajelzések alapján, nem volt ez rossz ötlet tőlem :D Ha Kairól van szó, nekem még mindig SEKAI a best, Kyungsooról nem nyilatkozhatok, sooooo sorrrrry. A hangja tényleg csodálatos, ahogy maga a fiú is, jdsxprdkásdxéjdx. (Ne-yo, Bruno, Chris, Usher... istenek)

      Törlés
    3. Nekem az a legcsodálatosabb érzés a világon, mikor egy általam szeretett - idősebb - író ismeri el, hogy van tehetségem. Leírhatatlan, és mivel érzelmes típus vagyok, én konkrétan itt ennél a résznél majdnem elbőgtem magam reggel, úgy félkómásan. És tudod ki szeretne olyan csodálatos írónő lenni, mint te? PÉLDÁUL ÉN. Akármit mondasz, te sokkalta jobb vagy nálam, és erről nem tudsz engem lebeszélni! Örülök, hogy ezt mondod, igazából a titkos álmom, hogy sikeres író lehessek, mert ebben vagyok itthon, mikor írok, szárnyal a lelkem.
      A párbeszédeket eddig még szerintem nem említetted, de örülök, hogy most megtetted. Bár a leíró részek nekem jobban fekszenek, a párbeszédeket próbálom mindig a lehető legjobban megírni, hogy érezhessétek a két fél között lezajló érzelmeket, amiket szeretnék maximálisan átadni nektek. Ezek szerint, ez most sikerült is :3
      Egy plusz rész még beleférne, és ha már ennyien szóvá tettétek ezt nekem, elgondolkodom rajta, és majd jelentkezem, ha lesz valami :)

      Ugye milyen rohadt jó érzés?:D A kedvenc részeim a kommentjeimben, mikor idézek az íróktól. Igen, így legalább meglátom/meglátjátok mik járnak az olvasók fejében, na meg a hiúságban is van valami.
      És igen, kiemelted az én két kedvenc részemet is, bár az utolsó az elsődleges, de a főzős részt is imádtam írni:3 Baekyeol annyira real, hogy esküszöm, íratják magukat, én csak begépelem, amit akarnak.Hihetetlenül könnyű bánni a karaktereikkel, legalábbis nekem az.

      A csóknál Bia is meghalt egyébként :D A legrosszabb érzés, mikor fanolsz írás közben. Na nem a saját írósodra - én olyat sosem csinálokxdd - hanem magára a párosra, akik kibaszottul jók együtt.

      Én pedig ezt a csodálatos kommentet köszönöm♥ A történetet pedig megérdemelted, bámulatos vagy♥

      Törlés
  4. Szia!
    Jól döntöttem, amikor elhatároztam, hogy a harmadik rész felkerülése után fogom elolvasni egyszerre, mert nem tudtam volna nyugton maradni, ha ezt részleteiben olvastam volna. Egyszerűen fantasztikus volt. XD Azt is kijelentem, hogy az általad írt fanficek közül ez a legprofibb és legtutibb. ;-) Olyan a fogalmazásod, hogy csak ámulok és bámulok. Szívetmelengető volt a téma választás is. Már az elejétől kezdve mosolyogva olvastam, ami egy idő után felhőtlen vigyorrá alakult át.
    Annyira örülök, hogy a BaekYeol az első számú párosom, mert ilyen isteni csodákkal hoz össze a sors. :-)
    Kedvenc jelenetem az, amikor a menő négyes bevonul, Baek és Chan tekintete összeforr, úgy láttam magam előtt, mintha tényleg egy filmben játszódott volna. Annyira sjbekoclw volt. *.*
    Aztán, amikor egymást stírölték.. haláli volt :-D A parkbeli találka is imàdni való volt. Azt hiszem akkor cseppfolyósodtam először. ^^ A hangját akarta hallani...mert varázslatos... hihetetlenül édes az arca... A RANDIIII...öt randis szabály...Chanyeol megszegte...CSÓK... Itt haldoklom még mindig *.* Túlságosan mélyen érint engem ez a Chanyeol a tökéletes pasi FEKETE INGBEN téma, meg minden egyéb. Ő egyszerűen maga a megtestesült Wojdsilkhm fangörcs forever XD
    Bár szívesen olvastam volna még a végtelenségig, de így volt szép és jó. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy extra résznek nem örülnék. Dehogynem ^^ Oh, a legszebb egy sideshot lenne a KaiSoo párossal. Komolyan mondom, mióta világossá vált, hogy van/volt köztük valami, rengeteget agyalok rajtuk. Persze BaekYeol a lényeg, de a második kedvenc párosom soha sem hagy nyugton. Hogy is kerültek egymás közelébe, stb. Elkanyarodtam. Sorry ^^
    Most nagyon csodásan érzem magam, nem is tudom, hogy nyugodtan el tudok-e aludni. Franc vigye el azt a tökéletes Chanyeolt meg a KaiSoot. Nem hagyják az embert békében élni. XD
    Köszönöm, hogy olvashattam. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem te voltál az egyetlen, aki ezt a megoldást választotta és bevallom, én is alkalmaztam már ezt a módszert egy történet olvasása során! :D Oh, köszönöm szépen, ezt nagyon jólesett most olvasni, remélem, a további írásaimmal is elnyerhetem majd a tetszésedet, mert hát biztos fogok még Baekyeol-t írni :$
      A témaválasztás az egyik legjobb döntésem volt, úgy gondolom, ezzel cseppet sem lőttem mellé. Sokkal természetesebb és könnyebb volt leírni a gondolataimat ezzel kapcsolatban, hogy az szavakba önthetetlen :)
      Baekyeol nekem is egyre fentebb törekszik a listámon, és most már második helyen áll, holtversenyben a Sekaival :3
      Azt a jelenetet imádtam írni, talán azzal bajlódtam a legtöbbet, igyekeztem azt a hatást kelteni bennetek, hogy tényleg, mintha csak egy film jelenetet olvasnátok/látnátok, és ezek szerint ez sikerült is :)
      Ó, hát felsoroltad az én kedvenc részleteimet is, amiket bevallok, imádtam írni, és egyes jelenetéknél elkapott a borzongás, magamat képzeltem Baekhyun helyébe :P De hát ez nem meglepő szerintem, Chanyeol annnyira, de annnyira jópasi, hogy haldoklom tőle, FEKETE INGBEN - amit drága Vivien írónőnk hozott be a forgalomba - pedig egy isten. Kétségkívül.
      Az extra részen elgondolkodtam, nem ígérem mostra, de ha lesz egy kis időm, behoztam magam az írás terén, akkor mindeképpen szeretnék sort keríteni rá :) Kaisoo nekem a semlegesek közé tartozik, azonban most úgy láttam jónak, ha beleírom őket, igazából ez egy spontán jött ötlet volt, de mindenkinek tetszett :D És ugyan, én is szoktam másokra fanolni ;)
      Ugye-ugye? Ördögök ezek, semmiképpen sem emberek :P Na de hát ők teszik csodássá az álmainkat :3
      Én köszönöm ezt a csodálatos kommentet, meg azt, hogy olvastad! <3

      Törlés